Merekabentuk mesin pemotongan kerepek dan produk yang berunsurkan kepingan / Ahmad Nizam Muhaimin and Zulkeffly Zainuddin - Muhaimin, Ahmad Nizam; Zainuddin, Zulkeffly
Objektif projek ini ialah untuk merekabentuk sebuah mesin pemotong kerepek juga untuk pemotongan bahan-bahan lain yang berunsurkan kepingan. Projek ini berdasarkan beberapa factor 1) Kos yang murah, 2) Selamat ketika digunakan, 3) Bahan mesin yang mudah didapati, 4) Ciri-ciri ergonomik yang bertujuan memberikan kemudahan kepada para pengguna, 5) Mudah untuk diselenggarakan. Dengan adanya mesin pemotong kerepek ini akan memudahkan lagi para pengusaha tempatan khususnya pengusaha kecil- kecilan luar bandar untuk mengembangkan dan melancarkan lagi perusahaan kerepek mereka.