Foundry sand sieving machine / Ismail Zailani - Zailani, Ismail (2023)
Proses penuangan merupakan sebuah teknologi yang pesat digunakan sekarang ini. Ianya melibatkan bukan sahaja penuangan yang besar yang memakan belanja yang tinggi juga penuangan yang kecil-kecil yang menggunakan ruang yang sempit. Proses penuangan mempunyai berbagai-bagai jenis.