Merekabentuk sistem penjana kuasa hidro mudah alih / Samson Micheal, Mohd Johar Abd. Rauf and Mohamad Muazir Mohd Sahkri - Micheal, Samson; Abd. Rauf, Mohd Johar; Mohd Sahkri, Mohamad Muazir (1998)
Penggunaan tenaga elektrik pada masa sekarang sudah mencapai tahap yang amat tinggi dari segi penggunaannya di negara kita Malaysia khususnya. Ini adalah disebabkan oleh kepesatan ekonomi serta kepesatan didalam bidang penggunaan teknologi. Ianya turut juga merangkumi penggunaan alat - alat yang canggih atau boleh dikatakan sebagai penggunaan ' High Tech ' didalam sektor pembuatan.