Rona: pameran seni pelajar tahun 1 Fakulti Seni Lukis & Seni Reka Universiti Teknologi MARA / Universiti Teknologi MARA - Universiti Teknologi MARA, Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ) (Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ), 2012)
Rona merupakan intepretasi tahap kecerahan dan kegelapan sesuatu objek yang dizahirkan dalam bentuk visual, pameran bertemakan " RONA" menghimpunkan 108 karya seni oleh para pelajar Program Tahun Satu, Fakuiti Seni Lukis & Seni Reka (FSSR), Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam yang mengambil kursus Teori Warna.