Arts competition 2017: kegemilangan Kesultanan Melayu Melaka / Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ) - Universiti Teknologi MARA, Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ) (Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ), 2018)
Hab Media Kreatif dan Teknologi (CMTHub) dengan kerjasama Shanghai Crystal Digital Technology menganjurkan CMT Visual Arts 2017 dan 3D Animation China Arts and Cultural Exhibition pada 1 hingga 5 Disember 2017 di Dewan Sri Budiman dan Anjung Sri Budiman, UiTM Shah Alam. Program ini dibuat di dua tempat berbeza; i) Pameran Media Teknologi Kreatif dan Pertandingan Melukis dan Mewarna di Dewan Sri Budiman, ii) Pameran 3D Animasi Lukizam Peradaban Cina.