Legasi Kerajaan Jamalullail Perlis / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak Shah Alam telah mengadakan siaran langsung Bicara Pakar yang bertajuk Legasi Kerajaan Jamalullail Perlis. Program ini dikendalikan oleh YBhg. Datuk Dr. Shamrahayu Ab. Aziz bersama panel jemputan Dr. Haji Hazman Hassan, Pensyarah Kanan SLCP UUM.