Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI), UiTM Cawangan Johor - Abdullah, Mawar Noor (Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI), 2025)
Sesungguhnya penerbitan laporan tahunan ini adalah amat penting dan bermakna kerana laporan ini menyentuh tentang kemajuan dan pencapaian Perpustakaan Tun Dr. Ismail sepanjang tahun 2025. Data dan maklumat dalam laporan ini juga menjadi panduan dan sumber rujukan kepada semua pihak pada masa akan datang.