Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Cawangan Kedah - Khasim, Azizah (Perpustakaan Sultan Badlishah (PSB), 2025)
Tahun 2025 telah menunjukkan pencapaian yang lebih baik daripada tahun 2024, di mana PSB telah berjaya mencapai seratus peratus bagi keseluruhan sasaran petunjuk prestasi utama dan petunjuk prestasi, kecuali bagi jumlah pengunjung perpustakaan secara fizikal. Ini adalah kerana premis PSB masih ditutup sepanjang sukuan pertama 2025 bagi kerja-kerja naik taraf penghawa dingin.