Design of lawn mower / Abu Bakar Md Sidek - Md Sidek, Abu Bakar (1986)
'Lawn mower' adalah sejenis mesin yang direka bentuk untuk meniotong rumput'. la amat sesuai digunakan terutamanya di padang bolasepak, hoki, golf dan Iain-lain tempat yang memerlukan pemotongan yang baik dan berkesan. la juga boleh digunakan di taman-tarnan bunga di mana tempat yang tidak niempunyai kecerunan melebihi 15° dan mendatar.