Pemadam papan putih/hitam / Noradzmin Mat Idris, Mohd Abu Bakar and Nazaruddin Ngah - Mat Idris, Noradzmin; Abu Bakar, Mohd; Ngah, Nazaruddin
Di negara kita papan hitam dan putih satu alat yang penting dalam bidang pendidikan. Ia merupakan satu alat yang perlu ada di dalam setiap buah bilik darjah atau kelas disetiap sekolah dan institusi pengajian tinggi di negara ini.