Berkawan dengan usahawan / Dr Raja Mayang Delima Mohd Beta, Dr Asiah Ali and Nabilah Abdul Shukur - Mohd Beta, Raja Mayang Delima; Ali, Asiah; Abdul Shukur, Nabilah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
Berkawan dengan usahawan? Mindanya cekal, hatinya berani, gayanya yakin, suaranya lantang, perilakunya laju, ideanya pantas, tidak diam membisu, tidak sekali sambil lewa, tidak menunggu peluang datang, sentiasa merencana strategi dan tidak jemu mengambil risiko. Berkawan dengan usahawan? Beliau bijak dalam menangani apa jua masalah yang berlaku. Hebat dalam merancang pengurusan kerosakan (damage control), sentiasa tenang dan memikirkan cara untuk menyelesaikan masalah dengan bijak dan jarang sekali berputus asa kerana beliau yakin setiap kesulitan pasti ada jalan keluarnya.