Keusahawanan melalui inovasi / Dr Raja Mayang Delima Mohd Beta, Dr Asiah Ali and Nabilah Abdul Shukur - Mohd Beta, Raja Mayang Delima; Ali, Asiah; Abdul Shukur, Nabilah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2023)
Keempat (IR4.0) yang membawa bersama perkembangan teknologi pengkomputeran dan automasi baharu akan merancakkan lagi perubahan teknologi perkomputeran dan pengautomasian. Ia juga berupaya meningkatkan kebergantungan manusia kepadanya. Justeru, tiada sesiapa pun boleh lari daripada menerima tekanan teknologi ini. IR4.0 lebih memfokuskan integrasi yang lebih sistematik antara pihak pengeluar, pelanggan dan pembekal. Ia disokong gabungan teknologi yang lebih dinamik dalam menghasilkan produk bersifat unik dan sentiasa menepati kehendak pelanggan. Justeru, prestasi sesebuah perniagaan perlu mengambil kira risiko persekitaran perniagaan di mana ia beroperasi.