Inspirasi 101: pameran seni visual pensyarah-pensyarah Jabatan Tahun Satu, Pusat Pengajian Seni Halus & Budaya Visual / Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah - Universiti Teknologi MARA, Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ)
Pameran INSPIRASI 101 ini adalah satu pameran yang mempamerkan lebih 40 buah karya oleh 10 pensyarah dari Jabatan Tahun Satu. Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka, Universiti Teknologi MARA, Shah Alam. Pensyarah yang terlibat adalah Kahairul Zikri Abdullah, Mohd Azhar Abd Manan, Zuriati Mohamed Shaari, Mumtaz Mokhtar, Noor Hidawati Mohd Amin, Siti Hajar Abd Rahman, Irma Murni Ismail, Rosliza Abdul Rahim, Syafril Amir Muhammad dan Noriza Arzain,