Kehidupan / Nur Azimah Idris - Idris, Nur Azimah (Unit Penerbitan dan Publisiti JSKM, 2022)
Kerap kali manusia diuji, Kesilapan terjadi kerana kekurangan, Ego diri harus diakui, Supaya sedar atas kekhilafan.