Mengkaji sifat haba bagi logam menggunakan dilatometer (thermal behaviour study of metals by using dilatometer) / Mohd Syaifullah Mohd Azali and Naziruddin Ayob - Ayob, Naziruddin; Mohd Azali, Mohd Syaifullah (1999)
Projek akhir ini merupakan suatu kajian sifat haba bagi logam dengan menggunakan satu peralatan iaitu Dilatometer. lanya adalah berkaitan dengan pengembangan sampel / bahan yang digunakan berhubung dengan suhu. Bagi melaksanakan projek ini tiga jenis sampel telah dipilih sebagai bahan kajian yang akan dilakukan. Sampel - sampel tersebut ialah ; (a) Aluminium (b) Kuprum {Copper) (c) Besi waja {Stainless steel)