Uji loghat bahasa Penang / Ts. Jamal Othman - Othman, Jamal (Unit Penerbitan dan Publisiti JSKM, 2022)
1. MOT : MEMBONCENG 2. GON : BUKIT@CURAM 3. PEDAI AYAM : MANGGA KUNCI 4. GUGHUIH : MANCIS 5. BAN : TALI AIR 6. BEGHEMBA : BERSAING 7. BELUTIN : KOTOR 8. BOK : TILAM 9. BON : POLIS/MATA-MATA 10. CEGA : TAKUT