Ibrah Haji / Elly Johana Johan and Zalilah Abd Aziz - Johan, Elly Johana; Abd Aziz, Zalilah (Unit Penerbitan dan Publisiti JSKM, 2022)
Labbaikalla humma labbaik, Labbaika la syarika laka labbaika. (Ya Allah, aku datang menyahut panggilanMu. Tiada sekutu bagiMu)