Infografik semua aktiviti-aktiviti yang dijalankan oleh Kelab Computing Society 21/22 (COMSOC) / Rosnani Abdullah ... [et al.] - Abdullah, Rosnani; Abdul Ariff, Abdul Qadir; Rosmizan, Nur Amira Aqasyah; Mohd Esa, Nur Hazirah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Program ini diadakan pada 20 April 2022 sehingga 30 April 2022. Program ini diadakan bertujuan unutk melahirkan pelajar yang bersifat seimbang belajar dan pembelajaran. Keistimewaan program ini adalah dapat menyediakan inovasi video pendek.