Alumni homecoming hi-tea 2022 / Asmahanim Mohamad Yusuf, Siti Nur Fadzilah Abdullah and Nor Ashikin Sahrom - Mohamad Yusuf, Asmahanim; Abdullah, Siti Nur Fadzilah; Sahrom, Nor Ashikin (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Pada 16 September 2022, Unit Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni (ICAN) UiTM Negeri Sembilan telah mengadakan satu program iaitu Alumni Homecoming Hi-Tea 2022. Program Alumni Homecoming Hi-Tea ini adalah program yang julung kalinya diadakan di UiTMCNS. Program yang melibat alumni dari UiTMCNS ini bertempat di Hotel Palm Garden, Putrajaya. Program tersebut bermula dari pukul 3.00 petang dan tamat pada pukul 6.30 petang. Program Alumni Homecoming Hi-Tea 2022 telah dirasmikan oleh Timbalan Naib Canselor, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, Profesor Dr. Mohamad Hariri Abdullah yang turut hadir bagi memeriahkan majlis Hi-Tea tersebut.