Belajar aksara Cina bahasa Mandarin permulaan 3 / Teh Hong Siok ... [et al.] - Teh, Hong Siok; Harun, Wan Mohamad Iskandar; Low, Hiang Loon; Hong, Wei San; Goh, Suat Bee; Ayisha, Zhang Huiqin
Buku ini memperkenalkan 40 aksara Cina tunggal dan 70 kosa kata termasuk frasa pendek yang terbentuk berdasarkan 40 aksara Cina tunggal. Setiap aksara Cina hendaklah ditulis mengikut turutan lejang huruf berkenaan dengan merujuk senarai turutan lejang aksara Cina yang disertakan di bahagian awal buku ini. Anda digalakkan untuk berlatih menekap dan menulis aksara Cina tunggal terlebih dahulu, kemudian berlatih menulis kosa kata yang disediakan. Sebutan dalam ejaan Rumi (Pinyin) dan makna turut disertakan untuk pemahaman yang lebih menyeluruh.