Antologi anekdot /memoir: UiTM di Hatiku / Tun Mohd Firdaus Azis - Azis, Tun Mohd Firdaus (UiTM Press, 2022)
Projek Penulisan SUKMA 2021 merupakan inisiatif kumpulan RIG Suara Kreatif Madani (SUKMA) yang terdiri daripada pensyarah ACIS, sementara AJK pengurusannya turut melibatkan pensyarah fakulti lain yang berganding usaha menjadikan projek ini menjadi satu kenyataan. Tiga bentuk penulisan hasil daripada Projek SUKMA 2021 telah memberi ruang dan peluang kepada para penulis untuk berkongsi pengalaman, bakat dan iktibar kepada para pembaca. Para penulis dalam projek ini merupakan warga UiTM sendiri dan terdiri daripada pensyarah, staf sokongan dan juga pelajar. Kesannya, cerita daripada kita untuk kita pastinya lebih dekat dan banyak cerita kenangan yang pasti menyentuh jiwa. Tahniah kerana Projek RIG SUKMA 2021 ini kerana telah berjaya menghasilkan 55 karya anekdot atau memoir, 20 cerpen, dan 80 puisi yang telah dimuatkan dalam tiga buku sulung mengikut temanya. Akhir kata, semoga Projek Penulisan SUKMA 2021 ini dapat memberi manfaat kepada semua dan menjadi satu ilmu jariah yang dapat ditinggalkan buat para pembaca. Teruskan berkarya - tulis dari hati, akan sampai ke hati.