Mesin pengupas kelapa / Azli Mohamed, Ahmad Makhdzani Mohamed and Mohd Zaid Mat Jusoh - Mohamed, Azli; Makhdzani, Ahmad; Mat Jusoh, Mohd Zaid (1996)
Projek yang kami jalankan ini ialah untuk merekabentuk sebuah mekanisma yang dapat digunakan dalam proses mengupas kelapa. Projek ini membabitkan pembinaan mekanisrna-mekanisma rangka, gear, matalat dan lain-lain.