Lawatan ke Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Sembilan / Suhaila Sharil and Rohaida Awang Nik - Sharil, Suhaila; Awang Nik, Rohaida (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Satu perbincangan selama 1 jam telah diadakan di Jabatan Kebajikan Masyarakat Rembau Negeri Sembilan yang dihadiri oleh Jawatankuasa tertinggi IKRAM Rembau iaitu Ustazah Rohaida Binti Awang Nik (Ketua Wanita IKRAM Rembau), Puan Hajah Jawiyah Binti Darmawan (Jawatankuasa Kebajikan IKRAM Rembau) dan Suhaila Sharil pada 26 Jun 2022. Perbincangan ini dipengerusikan oleh Puan Tajul Arus Binti Ramli (Pegawai Akhlak) JKM bersama Puan Siti Aisyah Binti Ibrahim (Pegawai Pelindung) JKM. Beliau menyatakan bahawa JKM mempunyai 2 pasukan iaitu Pasukan Perlindungan yang sasarannya adalah kanak-kanak yang berpotensi menjadi mangsa orang disekeliling dengan menawarkan perlindungan pemuliharaan dan pasukan kebajikan yang sasarannya juga adalah kanak-kanak yang terlibat dengan jenayah di mana salah satu puncanya adalah faktor persekitaran.