Kerja-kerja cerucuk untuk pembinaan masjid baru Daerah Bentong / Mohd Nazeri Mohammad - Mohammad, Mohd Nazeri (2003)
Latihan amali dimestikan kepada setiap pelajar semester 5 Diploma Ukur Bangunan Universiti Teknologi Mara yang mana ia menjadi syarat wajib untuk pelajar melengkapkan pengajian diploma mereka.