Tender perkhidmatan secara menyeluruh Bangunan Menara Perkeso 281, Jalan Ampang Kuala Lumpur / Mohd Azlan Shah Md Derus - Md Derus, Mohd Azlan Shah (2003)
Pensera Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 1994 yang di asaskan oleh Tn. Hj. Syarifudin Mohd Yusoff dan dibantu oleh Tn. Hj. Faiyadz Kholayanni. Setelah 9 tahun syarikat ini beroperasi, banyak bangunan yang dikendalikan oleh syarikat ini khususnya dalam penyelenggaraan. Antaranya ialah menara PERKESO, menara Maybank, Pusat Islam, MISC, Data Pos, bangunan Celcom dan lain-lain lagi.