Sistem pembinaan struktur konkrit bertetulang untuk rasuk dan tiang / Ahmad Azlan Adnan - Adnan, Ahmad Azlan (2001)
Ensidesa Sdn Bhd telah diperbadankan pada Ogos 1998 untuk turut serta menyumbangkan kepada program pembangunan negara terutamanya dalam sektor pembinaan yang pesat berkembang. Dengan mengamalkan falsafah pengurusan yang berkesan dan praktikal di setiap peringkat kakitangannya, dari tahun ke tahun Ensidesa mula mendapat keyakinan dan kepercayaan dari setiap pelanggannya.