Prima board / Haliza Ab Karim - Ab Karim, Haliza (2003)
Laporan latihan amali yang telah saya sediakan ini adalah terbahagi kepada dua bahagian. Bahagian A adalah mengenai profail syarikat tempat saya menjalani amali dan bahagian B adalah mengenai laporan yang telah saya sediakan iaitu " Prima Board".