Kajian perancangan dan pengindahan semula sepanjang tebingan Sungai Kelantan: skop kajian Bandar Kota Bharu, Kelantan / Hasbullah Ali Alias - Alias, Hasbullah Ali (1998)
Kajian akhir ini membincangkan aspek-aspek yang berkaitan dengan tajuk perancangan dan pengindahan semula sepanjang tebingan Sungai Kelantan yang mana menfokuskan di sekitar bandar Kota Bharu. Pemilihan tajuk ini amat sesuai berdasarkan kepada keperluan semasa penduduk setempat yang memerlukan lebih banyak kawasan berekreasi yang terancang disamping menjadi sumber tarikan pelancong-pelancong asing.