Kajian permasalahan pengurusan sisa pepejal di Bukit Kuda Klang / Ahmad Irwan Mahat - Mahat, Ahmad Irwan (2003)
Kajian akhir ini adalah kajian yang dilakukan untuk mengetahui dan mengenalpasti permasalahan sistem pengurusan pelupusan sisa pepejal sediaada dikawasan kajian dan mengemukakan cadangan atau pendekatan yang praktikal yang boleh diadaptasikan bagi mempertingkatkan sistem yang ada.