Projek pembaikkan dan penggantian kawasan Lapangan Terbang Miri, Sarawak / Jennifer Shirley Bos - Bos, Jennifer Shirley Bos (2004)
Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) dikenali sebagai Malaysia Aiport Berhad pada awal penubuhannya yang merupakan sebuah badan korporat hasil dari penswastaan sebahagian besar dari jabatan penerbangan awam pada 01 November 1992. Bahagian-bahagian yang diswastakan melibatkan bahagian keselamatan bomba, bahagian operasi dan pengurusan dan sebilangan kakitangan dari kawalan trafik udara.