Pengekalan bangunan rumah kedai bersejarah di Kuala Lumpur / Amir Fasha Mohd Isa - Mohd Isa, Amir Fasha (1995)
Bangunan rumah kedai tradisional yang dibina sekitar tahun 1880an hingga 1920an adalah antara pembangunan awal yang dijalankan di Kuala Lumpur. Perubahan masa telah membawa berbagai ensiden kepada pengekalan bangunan ini.