Peredaran zaman menentukan budaya rakyat : Kuda Kepang / Kamaruddin Atan - Atan, Kamaruddin (1987)
Memang tidak dapat menafikan bahawa untuk mengkaji sesuatu seni budaya, setiap pengkaji akan menghadapi beberapa masalah. Dalam menjalankan kajian ini penulis juga menghadapi masalah yang sama.