Peralatan angkatberat gymnasium / Mohd Azian Mohd Jaffar and Mohd Faizal Ramelan - Mohd Jaffar, Mohd Azian; Ramelan, Mohd Faizal (1990)
Projek yang kami jalankan ini sebenarnya adalah untuk mencari suatu sistem yang sesuai menjadi alternatif kepada pemberat yang biasanya digunakan dalam alatan gym. Oleh itu kami lebih banyak menekankan tentang sistem yang bakal digunakan berbanding dengan bentuk alat itu sendiri.