Penyelenggaraan taman dengan peralatan tangan: penggunaan dan rekabentuk / Mohammad Asri Ismail - Ismail, Mohammad Asri (1980)
Tujuan untuk mencari maklumat tentang penggunaan peralatan tangan dalam menjaga dan memperindahkan taman-taman bunga dan halaman rumah. Disamping itu bertujuan untuk memperkenalkan kepada orang ramai tentang betapa pentingnya peralatan tangan ini dalam menjaga sesebuah taman dan juga untuk menghasilkan satu rekabentuk baru yang dapat menyelesaikan masalah yang selama ini dihadapi oleh orang-orang yang menggunakan peralatan tangan dalam kerja-kerja mereka di taman.