Unsur realiti fantasi pada ilustrasi kulit luar majalah fantasi / Mohd Nizam Udin - Udin, Mohd Nizam (1991)
Dalam penerbitan hari ini yang begitu meluas dan meningkat, kita dapat melihat sendiri di mana perkembangan penerbitan itu tidak akan berkembang kalau tanpa perkembangan budaya membaca, budaya yang begitu mulia dan dipandang tinggi.