Logo-logo hari kebangsaan 1976-1988 ditinjau dari segi senireka dan komunikasi / Abdul Wahab Mohd Radzi - Mohd Radzi, Abdul Wahab (1988)
Semua orang yang melibatkan diri dalam bidang seni contohnya seperti pelukis catan, pengarah filem, pengukir adalah merupakan orang yang menyediakan visual bagi masyarakat