Pembikinan alat pengisi minyak brek / Najib Hashim and Amir Ahmad - Hashim, Najib; Ahmad, Amir (1987)
Matlamat utama projek ini ialah memperkenalkan satu kaedah baru bagi mengisi minyak ke dalam sistem brek di samping melakukan proses vakum secara automatik dalam masa yang singkat.