Buli? / Nur Hakimah Md Sallehuddin and Norliza Amin - Md Sallehuddin, Nur Hakimah; Amin, Norliza (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
Buli boleh didefinisikan sebagai perbuatan mendera, mempermainkan seseorang yang lebih lemah bagi tujuan seperti menggertak, mencederakan atau menakutkan individu tersebut (Kamus dewan, edisi keempat). Buli boleh berlaku di mana-mana sahaja seperti di sekolah, institusi pengajian, tempat kerja, tempat awam mahupun di atas jalan raya. Buli boleh berlaku dengan pelbagai cara tanpa kita sedar.