Pengalaman pertama membina kerjaya / Che Norhalila Che Mohamed, Nurdia Azlin Ghazali and Nurul Aini Abdul Wahab - Che Mohamed, Che Norhalila; Ghazali, Nurdia Azlin; Abdul Wahab, Nurul Aini (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
Membina kerjaya selepas tamat pengajian adalah satu cabaran yang besar kepada pelajar terutamanya bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman di sepanjang pengajian. Perasaan takut, cemas dan keyakinan diri mula diuji dengan pelbagai andaian dan masalah yang berkisar di pemikiran. Namun bagi pelajar yang telah mempersiapkan diri dengan lebih awal, mungkin inilah masa yang ditunggu tunggu di dalam mengorak langkah demi kerjaya yang diimpikan. Pada ketika inilah mereka perlu mengaplikasikan segala kemahiran dan pengalaman sepanjang di kampus dan pembelajaran di bilik darjah. Komunikasi dan adab sesama rakan seperjuangan mahupun bersama pensyarah, staf dan masyarakat sekeliling di kampus juga mula diaplikasikan.