Kerana mulut badan binasa: bolehkah provokasi diguna sebagai pembelaan dalam kes bunuh? / Dr. Anie Harahida Omar and Lim Jing Xie - Omar, Anie Harahida; Lim, Jing Xie (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
Drama Extraordinary Attorney Woo mengisahkan seorang wanita bernama Woo Young-woo yang baru memulakan kerjaya sebagai peguam di firma guaman terkenal Hanbada. Perkara yang menarik tentang Young-woo lalah beliau merupakan seorang austistik yang memiliki kepintaran luar biasa dan ingatan fotografik sehingga berjaya menjadi pelajar paling cemerlang di Seoul National University. Young-woo dibesarkan oleh bapanya, Woo Cwang-ho, yang tidak pernah berkahwin selama ini. Episod pertama bermula dengan menyorot kembali ke tahun 2000 ketika Young-woo masih berumur 5 tahun. Young-woo menyaksikan bapanya dipukul oleh Park Cyu-sik. Cyu-sik merupakan seorang yang panas baran, bermulut celupar, kuat cemburu dan sering menuduh Gwang-ho mempunyai hubungan sulit dengan isterinya, Choi Yeong-ran. 20 tahun kemudian, pada hari pertama bekerja, Young-woo telah bertemu semula dengan Yeong-ran [70 tahun) di firma Hanbada. Yeong-ran telah didakwa atas kesalahan cubaan membunuh suaminya (81 tahun) yang kini terlantar di hospital.