Pameran: Faculty Art & Design / Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ) - Universiti Teknologi MARA, Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ) (Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah, UiTM, 2016)
Fakuiti Seni Lukis & Seni Reka atau dengan nama popularnya AD telah ditubuhkan pada 6 Ogos 1967. Pada awal penubuhannya ianya dinamakan sebagai Kajian Seni dan Seni Bina, dan pada 1972 ia dikenali sebagai Kajian Seni Lukis & Seni Reka.