Satu kajian kes ke atas minat dan selera terhadap iklan di televisyen komersial / Mohammad Rozi Amin - Amin, Mohammad Rozi (1989)
Thesis yang bertajuk "Satu kajian kes ke atas minat dan selera terhadap iklan di televisyen komersial" merupakan sebuah thesis yang lebih menumpukan kepada minat dan selera terhadap iklan yang ditonton. Skop thesis ini tidak sama sekali terbatas hanya pada rujukan di library tetapi ia lebih merupakan kajian secara soal selidik kepada masyarakat dibeberapa tempat yang khas ditentukan.