E-Dinamik edisi pertama 2019 / Universiti Teknologi MARA Cawangan Johor - Bakar, Ahmad Naqiyuddin; Ismail, Noriah (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2019)
e-Dinamik Edisi 1/2019 merupakan majalah digital akademia UiTM Cawangan Johor. Penerbitan majalah e-Dinamik ini bertujuan untuk menjadi wadah untuk warga akademia UiTM Cawangan Johor berkongsi hasil karya dengan seluruh warga UiTM serta masyarakat luar. Usaha ini dapat membantu seluruh warga dan masyarakat untuk lebih mengenali para akdemia melalui bakat penulisan dan hasil karya mereka.