Faktor faktor yang mempengaruhi kepopulariti pakaian dalam wanita (khususnya coli) / Rohaiza Muslim - Muslim, Rohaiza (1989)
Menyedari akan kepentingan pakaian dalam terhadap wanita, telah menimbulkan minat saya untuk memilih topik ini sebagai bahan kajian. Hasil dari soal selidik yang dijalankan di sekitar Kuala Lumpur, Alor Setar dan sekitar Kulim serta Parit Buntar didapati banyak perkara yang belum diketahui oleh wanita walaupun pakaian dalam sering digunakan.