Penggunaan motif-motif tradisional Melayu di dalam media grafik: "packaging" / Adnan Jaafar - Jaafar, Adnan (1990)
Penggunaan motif-motif tradisional melayu ini didapati hanya digunakan pada beberapa jenis produk barangan tempatan sahaja. Selalunya didapati penggunaan motif-motif ini terhad kepada senireka bungkusan ketika menjelangnya Hari Raya dan produk-produk barangan Bumiputera.