Exprimentasi struktur: fungsi dan prinsip dalam rekaan perabut moden / Ahmad Azizi Abdul Halim - Abdul Halim, Ahmad Azizi (1990)
Experimental Furniture ditulis dengan objektif sebagai apresiasi pada kelahiran bentuk-bentuk struktural moden dalam dunia rekabentuk perabut. Olahan struktur binaan dalam pengkajian ini berlaku pada setiap masa, dan ianya merupakan asas dalam setiap perbincangan yang melibatkan rekabentuk perabot.