Kajian perletakan industri sejajar di kawasan perumahan Taman Keramat, Kuala Lumpur / Mohd Fazli Idris - Idris, Mohd Fazli (1999)
Industri merupakan satu sektor ekonomi yang penting di dalam pembangunan negara. Kajian akhir ini memberi penempuan terhadap perletakkan industri sejajar dikawasan perumahan Taman Keramat bagi melihat dengan lebih dekat kesan perletakkan industri terhadap pembangunan sekitar di samping mengenalpasti isu dan masalah yang dihadapi.