Ketua Pustakawan UiTM berkongsi kemahiran ‘Speed Reading’ / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2022)
Shah Alam, 23 November 2022 – Ketua Pustakawan UiTM telah berkongsi kemahiran Speed Reading atau bacaan pantas bersama-sama dua belas orang staf Bahagian Hal Ehwal Islam, UiTM yang mengikuti Modul Pakej B di PTAR pada pagi ini. Beliau turut dibantu oleh Timbalan Ketua Pustakawan Kanan Puan Hani Liza Norfin dan Pustakawan Kanan Puan Siti Salwa A. Rahman yang bertindak sebagai tenaga pengajar program Speed Reading.