Ruang bawah tanah (basement) perancangan dan perlaksanaan / Mohd Asri Sudin - Sudin, Mohd Asri (1996)
Bagi projek ini ,sistem form work yang digunakan adalah dari jenis panel-panel yang telah di bentuk khas untuk setiap elemen seperti tiang dan dinding konkrit bertetulang, Sistem form work ini di kenali sebagai Rapid Material Develepment(RMD). Rujuk lampiran 3auntuk perincian bagi RMD. SeIain Rmd ,form work berkaedah manual juga di gunakan untuk pemasangan tangga serta lantai dan rasuk.