Prosidur penyediaan dokumen meja tender dan pengurusan dokumen kontrak / Noor Azizan Ab Aziz - Ab Aziz, Noor Azizan (2003)
Prosidur penyediaan dokumen meja tender dan pengurusan dokumen kontrak adalah suatu tatacara untuk mengetahui perjalanan suatu prosidur tender dan juga dokumen kontrak. Walaupun begitu, prosidur ini hanyalah satu contoh tatacara penyediaan daripada sebuah syarikat pengurus projek tempatan berbanding beratus-ratus syarikat pengurus projek lain didalam negara.